JATKETTU PALAUTUSOIKEUS 4.1.2024 ASTI | TILAA VIIMEISTÄÄN 15.12. SAAT TOIMITUKSEN JOULUKSI

Omat suosikit

Lisää tuotteita napsauttamalla tuotekuvan vieressä olevaa sydäntä.

Yleiset Tilausehdot

Yleiset Tilausehdot

Näitä yleisiä tilausehtoja sovelletaan sivustosta www.newhousedesign.eu/fi tai sen alasivustoista tehtyihin tilauksiin. Tekemällä tilauksen verkkokaupassa hyväksyt, että sinun ja Newhousen (Fourshops AB) välillä sovelletaan kaikkia näitä ehtoja. Verkkokauppaa ylläpitää Fourshops AB, jonka päätoimipaikka on rekisteröity Boråsiin, Ruotsiin (yritystunnus 556637-6363) (ALV-tunniste SE556637636301).

Tilauksesi muodostaa pyynnön ostaa tuotteita Newhouselta. Kun teet tilauksen, saat sähköpostivahvistuksen, että Newhouse on vastaanottanut tilauspyyntösi. Vahvistus ei tarkoita sitä, että tilauksesi olisi hyväksytty. Newhouse hyväksyy kaikki tilaukset erikseen, ja tilaukset toimitetaan saatavuuden mukaan. Kun tilauksesi on pakattu ja lähetetty, saat toisen sähköpostivahvistuksen.

Verkkokaupasta tilaaminen edellyttää, että asiakas on täyttänyt 18 vuotta ja asuu Suomessa.

Newhouse ei vastaa tuotteiden loppumisesta, varastoeroista, teknisistä ongelmista, ominaisuuksien muutoksista tai sivustossa esiintyvistä kirjoitusvirheistä. Newhouse ei myöskään vastaa tuotetietojen puutteellisuuksista.

Jos Newhouse ei pysty päättelemään kotiosoitettasi, tilauksesi ei ole voimassa. Lisäksi Newhousella on oikeus evätä tilaus yksittäistapauksissa.

Newhouse pyrkii siihen, että tuotteet esitetään sivustossa mahdollisimman totuutta vastaavasti. Newhouse ei kuitenkaan voi taata, että tuotteiden ulkonäkö välittyisi aitona kaikista kuvista. Esimerkiksi sivustossa esitetyt mittasuhteet ja värit eivät välttämättä edusta vaatteiden todellista ulkonäköä. Värien toisintaminen riippuu esimerkiksi käyttämäsi laitteen näytöstä ja asetuksista.

Kaikki petosyritykset ilmoitetaan poliisille. Newhousella on oikeus peruuttaa osto petosta epäillessään.

Hinnat

Verkkokaupan hinnat ilmoitetaan euroissa, ja ne sisältävät arvonlisäveron. Hinnat on ilmoitettu ilman toimitus- ja maksukuluja.

Verkkokaupassa on paljon tuotteita, joten Newhousen pyrkimyksistä huolimatta voi olla mahdollista, että osa tuotteista on väärin hinnoiteltu. Newhouse tarkistaa hinnat osana lähetysrutiinia. Jos tuotteen hinta osoittautuu alhaisemmaksi kuin verkkokaupassa on ilmoitettu, saat luonnollisesti ostaa tuotteen oikeaan hintaan. Jos tuotteen hinta on verkkokaupassa ilmoitettua korkeampi, Newhouse joko ottaa sinuun yhteyttä tai peruuttaa tilauksen ja ilmoittaa sinulle tästä.

Huomaathan, että tarjoukset ja alennukset koskevat vain normaalihintaisia tuotteita. Alennustuotteita on saatavilla kampanjan ajan tai niin pitkään kuin varastoa riittää.

Maksaminen

Tarjoamme useita maksutapoja, kuten Klarna- tai korttimaksut. Sinua pyydetään valitsemaan maksutapa kassalla.

Toimitus

Newhouse vastaanottaa ja lähettää tilaukset saapumisjärjestyksessä. Tilaukset kuljettaa Schenker/GLS, joka toimittaa paketin lähimpään noutopisteeseen tai kotiisi.

Saat tilauksesi tavallisesti 3–5 arkipäivän kuluessa tilausvahvistuksen vastaanottamisesta. Tiettyinä aikoina, kuten kiireisinä juhlapyhinä, toimitusajat saattavat olla pidempiä. Jos tuote on loppu varastosta tai toimitus viivästyy, saat siitä sähköposti-ilmoituksen.

Toimituskulut

Normaali toimitus 7,99 euroa, kotiintoimitus 9,99 euroa.

Yli 250 euron tilauksiin tarjoamme ilmaisen toimituksen.

Kaikki Newhousen lähetykset ovat Newhousen vakuuttamia. Jos ennen paketin avaamista huomaat sen vahingoittuneen, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme.

Noutamattomat Paketit

Jos tilausta ei noudeta tai vastaanoteta ajoissa tai jos tilaus palautetaan Newhouselle virheellisten osoitetietojen vuoksi, veloitamme 25 euron hyvityksen lähetys-, käsittely- ja muiden kulujen kattamiseksi.

Vaihdot Ja Palautukset

Newhousella on 14 päivän palautusoikeus, eli voit palauttaa tilaamasi tuotteet 14 päivän kuluessa niiden vastaanottamispäivästä, kunhan alkuperäiset tuote-etiketit ovat tuotteissa kiinni ja tuotteet ovat käyttämättömiä ja alkuperäisessä kunnossaan.

Palautusten Käsittely

Newhouse käsittelee palautukset digitaalisesti palautusten hallinnan tehostamiseksi. Tilausvahvistuksesi sisältää palautuslinkin. Sen kautta voit siirtyä sivulle, jossa voit ilmoittaa, mitä tuotteita haluat palauttaa ja mikä on palautuksen syy. Jos et löydä palautuslinkkiä, siirry osoitteeseen www.newhousedesign.eu/fi/return, ja anna tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

Kun olet rekisteröinyt palautuksen linkin kautta, pakkaa palautettava tuote ja sulje paketti. Pyydämme palauttamaan tuotteen samassa kunnossa kuin se oli vastaanottohetkellä. Laskosta vaate ja laita se alkuperäiseen muovipussiin, liitä mukaan vaateripustin (jos sellainen toimitettiin tuotteen mukana) ja sulje napit ja vetoketjut.

Käytä paketin mukana tullutta palautusosoitekorttia ja toimita paketti lähimpään Schenkerin palvelupisteeseen. Veloitamme palautuskuljetuksesta 7,99 euroa. Saat hyvityksen muutaman päivän kuluttua palautuksen lähettämisestä.

Force Majeure

Fourshops AB ei ole korvausvelvollinen sopimusvelvoitteiden täyttämättä jättämisestä, mikäli se johtuu jäljempänä kuvatuista vapauttavista olosuhteista, jotka estävät, hankaloittavat tai viivästyttävät velvoitteen täyttämistä. Vapauttaviksi olosuhteiksi katsotaan hallituksen toiminta tai toimimatta jättäminen, uusi tai muuttunut lainsäädäntö, työmarkkinakonflikti, kauppasulku, tulipalo, tulva, sabotaasi, laajamittainen onnettomuus tai muu luonnonkatastrofi. Force majeure -esteisiin kuuluvat hallituksen päätökset, joilla on kielteinen vaikutus markkinoihin ja tuotteisiin, kuten käyttötarkoituksien rajoittaminen, varoitustekstit ja myyntikielto, sekä epänormaali markkinoiden heikentyminen ja yrityksen altistuminen rikolliselle toiminnalle, joka vaikuttaa liiketoimintaan.

Linkit

Sivusto saattaa sisältää linkkejä ulkopuolisille sivustoille, joihin Newhouse ei voi vaikuttaa. Newhouse ei vastaa näiden sivustojen tietosuojasta tai sisällöstä, vaan tarjoaa linkkejä auttaakseen kävijöitä löytämään lisää tietoa eri aihepiireistä.

Immateriaalioikeudet

Sivuston sisältö on suojattu Newhouselle kuuluvalla tekijänoikeudella. Kaikki tavaramerkit ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä. Sivuston valokuvia ei ole luvallista kopioida.

Ota Yhteyttä

Newhouse arvostaa mielipidettäsi. Voit aina ottaa meihin yhteyttä, jos haluat antaa palautetta ongelmista tai kysyä jotakin tilauksista, toimituksista tai tuotteista.

Saat henkilökohtaista palvelua arkipäivisin klo 8.00–16.00 (palvelemme ruotsiksi ja englanniksi).

Puhelin: +46 331 793 90

Tavoitat meidät myös osoitteesta customercare@newhouse.se