Toimitus 3–5 päivässä. | Ilmainen toimitus yli 250 euron tilauksiin

Omat suosikit

Lisää tuotteita napsauttamalla tuotekuvan vieressä olevaa sydäntä.

Tietoa Newhousesta

Olemme kolmannen sukupolven ruotsalainen perheyritys, ja päätoimipaikkamme sijaitsee Ruotsin Boråsissa. Toimistomme sydän on ompelusali. Siellä vaatesuunnittelija, kaavasuunnittelija ja ompelija luovat valmismallistomme perinteiseen tapaan. Meillä on ainutkertainen tilaisuus kiinnittää huomiota tarkkaan leikkaukseen ja täydelliseen istuvuuteen. Kehitämme vaatteemme yhteistyössä alihankkijoidemme kanssa, joista useimpiin meillä on pitkäkestoiset suhteet. Suosimme kankaissa, nappien kaltaisissa yksityiskohdissa ja valmistuksessa ensisijaisesti Euroopassa paikallisesti tuotettuja vaihtoehtoja. Näin voimme panostaa ensiluokkaiseen laatuun sekä vaatteissamme että niiden valmistusolosuhteissa.

Bild på arbete i sömnadssal

Arvostamme aitoutta, luonnollisuutta ja ajattomuutta. Newhouse on urheilullinen, naisellinen ja klassinen. Pyrkimyksenämme on luoda lempivaatteita, jotka kestävät pitkään ja kaunistuvat käytössä. Newhousen mallistoissa yhdistyvät tekstiilimateriaalit, tarkoin valitut yksityiskohdat ja ajatus kaikkiin tilanteisiin sopivista klassikkovaatteista.

Tuotemerkkimme rungon muodostavat ikoniset vaatteet, kuten trenssitakki, chinot ja klubitakki. Ne ovat klassikkoja, jotka kestävät vuosia ja joita päivitämme aika ajoin. Ideoita vaatteisiin haemme usein miesten vaatteista, joita muuntelemme lisäämällä naisellisia värivalintoja, kevyitä kankaita ja kuoseja. Täydellinen Newhouse-asu kestää kaudesta toiseen ja on helposti muunneltavissa monilla eri tavoilla. Meille tyyli on tärkeämpää kuin pikatrendit, ja laatu tärkeämpää kuin hetkellisyys. Ennen kaikkea olemme hyvin ylpeitä perinnöstämme, johon kuuluvat perinteinen räätälintyö ja tekstiiliosaaminen.

Newhousen Tarina

Newhousen historia juontaa juurensa 1940-luvun lopulle, jolloin Jarl Häller osti Lenbergin paitatehtaan Boråsista, joka oli Ruotsin tekstiiliteollisuuden sydänaluetta. Ruotsalainen tekstiiliteollisuus kukoisti, ja Boråsissa tehtaat kävivät täydellä teholla.

1954: Jarl Häller AB perustettiin ja valikoimaa laajennettiin housuilla, hameilla ja mekoilla.

1961: Toimisto ja valmistus siirrettiin Boråsin Bryggaregatanille, missä yrityksen päätoimipaikka sijaitsee edelleen.

1986: Newhousen tarina tuotemerkkinä alkoi Sundbybergistä, missä Stockhause-postimyyntiyrityksen omistajat päättivät perustaa naisille tarkoitetun laatumerkin. Aluksi tuotemerkki oli nimeltään Newhause, mutta nimi muutettiin pian englantilaiseen kirjoitusasuun.

1991: Newhouse avasi ensimmäisen myymälänsä Tukholman NK-tavaratalossa. Samana syksynä avattiin toinen myymälä Göteborgin NK-tavaratalossa.

1992: Newhouse liitettiin osaksi Jarl Häller AB:tä ja siirrettiin Tukholmasta Boråsiin.

Nykyään Newhousella on 14 myymälää Ruotsissa ja verkkokauppa. Lisäksi yli 70 jälleenmyyjää myy Newhousen tuotteita Pohjoismaissa.

Bild på symaskin