JATKETTU PALAUTUSOIKEUS 4.1.2024 ASTI | TILAA VIIMEISTÄÄN 15.12. SAAT TOIMITUKSEN JOULUKSI

Omat suosikit

Lisää tuotteita napsauttamalla tuotekuvan vieressä olevaa sydäntä.

Mukainen Tietosuojaseloste

TIETOSUOJA-ASETUKSEN (GDPR)
(MUKAINEN TIETOSUOJASELOSTE)

MITÄ HENKILÖTIETOJA KERÄÄMME?

Saamme keräämämme henkilötiedot yleensä suoraan tai epäsuoraan sinulta, kun otat meihin yhteyttä soittamalla, sähköpostitse tai sivustomme kautta. Keräämämme tiedot ovat yhteystietoja (nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, henkilötunnus), maksutietoja ja maksuhistoriatietoja, luottotietoja, tilaustietoja ja tilaushistoriatietoja ja vaatekokoja. Voimme kerätä tietoja myös julkisista rekistereistä ja alihankkijoilta voidaksemme vahvistaa, että käsittelemämme henkilötiedot ovat paikkansa pitäviä, ja voidaksemme markkinoida tuotteitamme.

MIHIN TARKOITUKSIIN KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJA JA MIKSI TARVITSEMME NIITÄ?

Tarvitsemme henkilötietoja, jotta voimme tunnistaa sinut, toimittaa sovitut tuotteet sekä täyttää sopimusvelvoitteemme ja lakisääteiset velvoitteemme. Henkilötietoja käytetään myös tilastojen koostamiseen, asiakas- ja markkina-analyysien laatimiseen ja markkinointiin siltä osin kuin katsomme oman etumme olevan painavampi kuin tietojen käsittelyyn mahdollisesti liittyvä tietosuojan rikkominen.

KUINKA PITKÄÄN SÄILYTÄMME HENKILÖTIETOJA?

Säilytämme keräämiämme henkilötietoja asiakkuutesi ajan ja jonkin aikaa sen jälkeenkin niin pitkään kuin meillä on vastuu toimittamastamme palvelusta tai tuotteesta tai lainsäädäntö niin edellyttää. Jotta asiointi olisi sinulle asiakkaana helpompaa, suostut siihen, että säilytämme henkilötietojasi pidemmän aikaa, jotta sinun ei tarvitse antaa niitä joka ostokerralla uudelleen.

KUKA KÄSITTELEE HENKILÖTIETOJA?

Pyrimme mahdollisuuksien mukaan siihen, että emme luovuta henkilötietojasi konsernimme ulkopuolisille tahoille. Meidän on kuitenkin luovutettava tietoja konsernin sisäisille yrityksille, jotta voimme esimerkiksi täyttää toimitusvelvoitteemme sinua kohtaan. Tietoja on luovutettava myös silloin, kun palkkaamme IT-konsultteja ylläpitämään, huoltamaan ja kehittämään järjestelmiämme. Suojataksemme henkilötietojasi olemme laatineet alihankkijoiden kanssa sopimuksia, joissa on määritelty tiukat ohjeet henkilötietojen käsittelylle, luottamuksellisuudelle ja tietoturvalle.

MITKÄ OVAT OIKEUTESI?

Sinulla on oikeus pyytää kopiota kaikista henkilötiedoista, joita sinusta käsittelemme, ja oikeus pyytää virheellisten henkilötietojen oikaisemista tai poistamista, jos tietojen säilyttäminen ei enää ole käsittelytarkoituksen kannalta tarpeellista tai jos tietoja on käsitelty lainvastaisella tavalla. Sinulla on myös oikeus pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista tai että emme poista tietojasi. Meillä on kuitenkin oikeus kieltäytyä pyynnöstäsi, jos tarvitsemme henkilötietojasi täyttääksemme velvoitteemme tai lakisääteiset vaatimukset. Sinulla on myös oikeus tehdä valitus henkilötietojen käsittelystämme valvontaviranomaiselle.

HENKILÖTIETOJEN REKISTERINPITÄJÄ

Henkilötiedoista vastaava rekisterinpitäjä on Fourshops AB, Bryggaregatan 16-20, 503 38 Borås, Ruotsi, yritystunnus 556637-6363