Toimitus 3–5 päivässä. | Ilmainen toimitus yli 250 euron tilauksiin
Resurs 1

Omat suosikit

Lisää tuotteita napsauttamalla tuotekuvan vieressä olevaa sydäntä.

 • Etusivu
 • KAUPPA
 • Ulkovaatteet
 • Villakangastakki Paletå

Villakangastakki Paletå

€399.99

Klassinen villa-kašmirtakki, jossa on kaulus ja kauluskäänne. Hyvin istuva ja hoikka malli, jossa on pelkistetyt linjat. Takissa on kaksi läppätaskua ja edessä kolme corozo-nappia. Sisäpuolella on kauniisti ommeltu ja huolellisesti valittu vuorikangas, kontrastiväriset tereet ja pisteompeleet. Huolellisesti valmistettu klassinen takki, jota voi käyttää vuosia.

Väri: Kaneli
Koko:
 • Ilmainen toimitus yli 250 euron tilauksiin
 • Toimitus 3–5 päivässä.

  Tuotetiedot+

  Harva vaate yhdistetään niin vahvasti Newhouseen kuin Paletå-takki – tämä klassinen takki huokuu 1800-lukua. Sen ilme ja yksityiskohdat ovat klassisia ja sopusuhtaisia, ja vaatteen leikkaukset tekevät mallista hyvin istuvan. Takin hartiaosa on ryhdikäs ja linjat pelkistetyn hoikat. Takissa on kaulus ja kauluskäänne sekä kaksi läppätaskua, joissa on kolme corozo-nappia. Sisäpuolella on kauniisti ommeltu ja huolellisesti valittu vuorikangas, kontrastiväriset tereet ja pisteompeleet. Huolellisesti valmistettu klassinen takki, jota voi käyttää vuosia.

  Newhousen klassiset villakangastakit valmistetaan italialaisesta villa-kašmirsekoitteesta. Malli on suunniteltu Newhousen ompeluateljeessa Boråsissa. Takit valmistaa Puolassa alihankkija, jonka kanssa Newhouse on tehnyt yli 20 vuotta yhteistyötä.

  Takki on noin 98 cm pitkä niskasaumasta keskeltä selkää.

  Maja on 180 cm pitkä ja hänellä on yllään koko 38.

  Art. no: 224-789-1004_254

  Materiaali ja hoito-ohjeet+

  75% Villa, 20% Polyamidi, 5% Kashmir

  Ei vesipesua. Ei valkaisevia pesuaineita. Ei kuivausrumpua. Silitys miedolla lämmöllä. Vain kemiallinen pesu perkloorietyleenillä.

  Osta kokonaisuus

  Saatat myös pitää