Toimitus 3–5 päivässä. | Ilmainen toimitus yli 250 euron tilauksiin
Resurs 1

Omat suosikit

Lisää tuotteita napsauttamalla tuotekuvan vieressä olevaa sydäntä.

 • Etusivu
 • KAUPPA
 • Ulkovaatteet
 • Villakangastakki Classic Coat

Villakangastakki Classic Coat

€369.99

Klassinen villa-kašmirtakki, jonka pelkistetyt linjat ja useat leikkaukset selässä luovat hoikan ja imartelevan siluetin. Takissa on taskut sivusaumoissa ja kauniisti leikattu kaulus. Edessä samansävyiset corozo-napit. Sisäpuolella on kauniisti ommeltu ja huolellisesti valittu vuorikangas, kontrastiväriset tereet ja pisteompeleet.

Väri: Kameli
Koko:
 • Ilmainen toimitus yli 250 euron tilauksiin
 • Toimitus 3–5 päivässä.

  Tuotetiedot+

  Classic coat suunniteltiin syksyllä 2014. Tavoitteena oli luoda malliltaan hyvin istuva takki, josta olisi helppo tehdä itsensä näköinen erilaisilla asustevalinnoilla. Takista tuli välittömästi suursuosikki. Takin linjat ja leikkaukset on suunniteltu tarkoin. Pelkistetyt linjat ja useat leikkaukset selässä luovat hoikan ja imartelevan siluetin. Takissa on taskut sivusaumoissa ja kauniisti leikattu kaulus. Edessä samansävyiset corozo-napit. Sisäpuolella on kauniisti ommeltu ja huolellisesti valittu vuorikangas, kontrastiväriset tereet ja pisteompeleet.

  Newhousen klassiset villakangastakit valmistetaan italialaisesta villa-kašmirsekoitteesta. Malli on suunniteltu Newhousen ompeluateljeessa Boråsissa. Takit valmistaa Puolassa alihankkija, jonka kanssa Newhouse on tehnyt yli 20 vuotta yhteistyötä.

  Takki on noin 91 cm pitkä niskasaumasta keskeltä selkää.

  Maja on 180 cm pitkä ja hänellä on yllään koko 38.

  Art. no: 224-706-1004_201

  Materiaali ja hoito-ohjeet+

  75% Villa, 20% Polyamidi, 5% Kashmir

  Ei vesipesua. Ei valkaisevia pesuaineita. Ei kuivausrumpua. Silitys miedolla lämmöllä. Vain kemiallinen pesu perkloorietyleenillä.

  Osta kokonaisuus

  Saatat myös pitää